Body Control IJsselstein Geschiedenis Hoe werkt het Wat is het Voor wie Nutrition Kaneelpakkingen Universal Contour Wrap Mooi Onder Een Dak Contact
 

Geschiedenis

Gerry Pollock Body Control IJsselstein beschikt sinds 2003 over het allernieuwste afslankapparaat de "Myo-balance" van Gerry Pollock, die als wetenschapper verbonden is aan het Europese Innovatiecentrum te Londen. Body Control IJsselstein is een gespecialiseerde afslanksalon, waarbij Louise Jansen de persoonlijke begeleiding van klanten erg belangrijk vindt en indien nodig ook voedingsadviezen geeft. Vooral de combinatie Myo-balance/Herbalife is werkelijk uniek te noemen.

Gerry Pollock heeft met zijn team ook pionierswerk verricht bij de ontwikkeling van de pacemaker en heeft de Myo-balance begin jaren 90 ontwikkeld voor de behandeling van M.S.-patiënten. Door de verbeterde doorbloeding van de spieren werden er op dat gebied goede resultaten behaald. Door verder onderzoek te doen zag men dat de verbranding c.q. stofwisseling op gang kwam. Naar aanleiding daarvan is de Myo-balance verder ontwikkeld en het apparaat is toen als afslankapparaat en voor verdere doeleinden op de markt gebracht.

Sinds begin dit jaar is er een vernieuwde versie van de Myo-balance ontwikkeld met als extra's de behandelingen voor mensen met een extreem overgewicht, een speciaal behandelingsprogramma voor sportmensen en voor mannen. Daarnaast biedt het apparaat nog vele extra's zoals de vermindering van cellulitis etc. Daarnaast zal in de toekomst het apparaat meer gebruikt gaan worden in de medische sector vanwege de overweldigende resultaten die zijn gedaan op lichamelijk gebied.

Uit recent onderzoek is gebleken dat 4 van 10 Nederlanders te dik is. Verwacht wordt dat binnen enkele jaren dit gegroeid is naar 5 van de 10 Nederlanders. Voor de medische wereld wordt dit massale overgewicht een steeds groter probleem, omdat mensen steeds meer ziektes krijgen die aan overgewicht gerelateerd zijn. Suikerziekte en hart- en vaatziekten zijn daarbij wel het meest voorkomend. De prognose is dat het aantal suikerpatiënten in 2016 verdubbeld is, wat voor de medische wereld niet meer te behappen is.