Body Control IJsselstein Geschiedenis Hoe werkt het Wat is het Voor wie Nutrition Kaneelpakkingen Universal Contour Wrap Mooi Onder Een Dak Contact
 

Kaneelpakkingen

Kaneelcrème zorgt, in combinatie met de speciale wikkelmethode (wrapping) voor de bestrijding van cellulitis, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van toxische stoffen. Niet alleen de kwaliteit van de huid wordt hierdoor sterk verbeterd, maar ook de algemene conditie.

Kaneel Bij de kaneelpakking wordt gebruik gemaakt van aromatische kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier). Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een heerlijke bodyscrub, om de celproductie te bevorderen en het huidoppervlak gladder te maken. De kaneelwrap kan vervolgens op twee manieren worden toegepast. De bekendste methode is de traditionele manier van wrappen. Na het aanbrengen van de kaneelpakking wordt u in folie gewikkeld. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen. Het wikkelen zelf heeft dus ook een belangrijke functie! De lichaamspakking heeft het beste effect wanneer u 60 minuten ontspannen blijft liggen met de benen iets omhoog. Deze tijd is nodig om de aromatische stoffen in de Thermae-crème hun werk te laten doen.

Myo-Balance U kunt de kaneelwrap tevens ondergaan na een behandeling met het Myo-balance systeem. Door een optimale doorbloeding van de huidlagen, wordt gezorgd voor een maximale opname van de Thermae-crème. Hiermee bereikt u binnen 15 minuten hetzelfde resultaat als met de 60 minuten durende wikkelmethode. Combineert u de pakking met een infraroodbehandeling, dan is 30 minuten voldoende.

Aangezien de crème optimaal in de huid wordt opgenomen, hoeft u na afloop niet te douchen.