Body Control IJsselstein Geschiedenis Hoe werkt het Wat is het Voor wie Nutrition Kaneelpakkingen Universal Contour Wrap Mooi Onder Een Dak Contact
 

Salons/praktijken van Mooi onder éen Dak IJsselstein

Garra Rufa footspa
Garra Rufa footspa is een puur cosmetische behandeling, waarbij kleine visjes een natuurlijke pedicurebehandeling geven.
YourChanges
Mijn naam is Gaby Damen en ik ben 43 jaar. Kapster worden was vanaf mijn prille jeugd mijn droom en 26 jaar geleden begon ik aan mijn kappersvakopleiding. Sindsdien bestaat mijn leven uit het creatief bezig zijn met haar.
ElkenTalent
ElkenTalent is een van de zelfstandig ondernemers van het Beauty- & Well-Being Center Mooi onder éen Dak aan de Industrieweg 36 in IJsselstein, die zich met het welzijn van individuen en bedrijven bezighoudt. Met ElkenTalent richt ik mij met name op persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Total Balance Health
Mijn naam is Wilma van der Werf en met mijn Holistische massagepraktijk Total Balance for Health werk ik samen met andere professionals in het beauty en well-being center Mooi onder éen dak. Gezamenlijk bieden wij de consument onze diensten aan met als doel onze klanten het ultieme gevoel van welzijn te laten ervaren.
Anne's Natural Skin Care
U kunt bij mij terecht voor het verbeteren van uw huid, uw voeten en om even heerlijk te ontspannen. Ik help u daarbij op een professionele wijze met uitstekende producten, in een sfeervolle, rustgevende omgeving.
Dieu Chau Nagelstudio
Mijn naam is Dieu Chau en nadat ik mijn diploma behaalde als nagelstyliste ben ik gaan werken bij een nagelstudio in Nieuwegein. Met het verkrijgen van een eigen nagelstudio onder de vleugels van Mooi onder éen dak is er een wens uitgekomen die ik lange tijd koesterde.
FotoElf Glamour en modelfotografie
Altijd al een mooie portretfoto van uzelf willen laten maken? Bij ons kunt u hier voor terecht. Alleen, samen met uw partner of met het hele gezin. Zo'n foto is leuk om te krijgen, gezellig om te laten maken.