Body Control IJsselstein Geschiedenis Hoe werkt het Wat is het Voor wie Nutrition Kaneelpakkingen Universal Contour Wrap Mooi Onder Een Dak Contact
 

Nutrition

Om afslanken zo gemakkelijk en succesvol mogelijk te maken, heeft Body Control een groot assortiment voedingsproducten, variërend van maaltijdrepen, brood en snacks, tot aan soepen en shakes. Door dagelijks enkele maaltijden of tussendoortjes te vervangen door een proteïnerijk voedingsproduct, is het mogelijk binnen 30 dagen tijd 4 tot 6 kilo af te vallen. Doordat deze manier van afslanken goed in uw dagelijks leven is in te passen, boekt u snel resultaat en houdt u het dieet gemakkelijk vol.

Werkwijze?

Drinken Door het eten van proteïnerijke producten, krijgt u een groot aanbod aan hoogwaardige eiwitten binnen. Deze zorgen ervoor dat het hongergevoel wordt onderdrukt en u zich fitter voelt. Bovendien zal uw lichaam, door het veranderde voedingspatroon en de minimale inname van suikers en vetten, de vetreserves aan gaan spreken om de nodige energie te leveren. Dankzij het grote aanbod aan eiwitten, wordt de spiermassa, nodig voor de dagelijkse activiteiten, goed beschermd. U verliest dus alleen vet!

Het proteïne dieet bestaat uit 3 blokken van 10 dagen, waarbij het aantal proteïnerijke voedingssupplementen per blok verschilt. In het eerste blok gebruikt u 4 Nutrition producten. In het tweede blok zijn dat er 3 en in het laatste blok nog slechts 2. Het maakt niet uit welke maaltijden en/of tussendoortjes u daarbij vervangt. Wel is het belangrijk om, tijdens het dieet, dagelijks voldoende zuivel en groente te consumeren en 1,5 tot 2 liter water te drinken. Voorafgaand aan het proteïnedieet vindt een intakegesprek plaats, waarbij een bodyanalyse en een lichaamsmeting worden gedaan. Aan de hand daarvan wordt een individueel plan opgesteld, waarmee u de eerste maand aan de slag gaat.

Eten Om succesvol af te slanken en dit vol te houden is variatie erg belangrijk. De Nutrition voedingslijn bestaat uit ruim 20 verschillende producten en wordt regelmatig uitgebreid. Body Control biedt u onder meer: gezouten snacks, warme en koude dranken, proteïnerepen, soepen, shakes en mix voor brood, omelet en pannenkoeken. Alle producten zijn vervaardigd op basis van hoogwaardige eiwitten en zijn zowel geschikt als maaltijdvervanger als tussendoortje.

Toepassingen:

  • Afslanken
  • Overtollig vet verbranden
  • Snelle afvoer van afvalstoffen
  • Duurzaam behoud van gewicht

Voordelen Body Control Nutrition:

  • Gemakkelijk in dagelijks leven in te passen
  • Snelle vetverbranding
  • Duurzaam behoud van gewicht
  • Behoud van spiermassa
  • Geen hongergevoel
  • Energiek gevoel