Body Control IJsselstein Geschiedenis Hoe werkt het Wat is het Voor wie Nutrition Kaneelpakkingen Universal Contour Wrap Mooi Onder Een Dak Contact
 

De Universal Contour Wrap

Bodywrap Deze methode heeft als doelstelling het lichaam te ontgiften van opgehoopte afvalstoffen tussen de vetlagen in de huid, waardoor je over het gehele lichaam centimeters kwijtraakt. Richard Strem, een Amerikaanse dokter die de therapie ontwikkelde, had deze oorspronkelijk bedacht als medische behandeling voor lever- en nierpatiënten. Echter, omwille van de afslankende werking wordt de Universal Contour Wrap nu vooral toegepast als figuurcorrectie. De Universal Contour Wrap verwijdert bovendien dode huidcellen, reinigt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Wanneer je in gewicht niet toeneemt, garandeert deze methode je een groot en blijvend centimeterverlies. De Universal Contour Wrap is niet alleen een prima onderbouw wanneer je start met een dieet of gezond leven, maar ook na een ziekenhuisopname. De behandeling is zowel geschikt voor mensen met overgewicht, als voor iedereen die een strakkere en verstevigde huid wil.

Na éen kuur kun je vaak al kleding dragen van een confectiemaat minder.

De Universal Contour Wrap (UCW) raden wij je aan, wanneer je

  • plaatselijk slanker wilt worden op probleemzones,
  • makkelijker wilt afslanken omdat je je lichaam eerst laat ontgiften en daarmee een geweldige start maakt voor gewichtsvermindering,
  • een verstrakte en verstevigde huid wilt, na een zwangerschap of groot gewichtsverlies,
  • een ideale voorbereiding wilt op je vakantie of een andere speciale gelegenheid, of
  • er gewoon goed uit wilt zien.

Behandeling De behandeling:

In deze behandeling gebruiken wij warme, elastische windsels die gedrenkt zijn in een Dode Zeeklei-oplossing, die natuurlijke mineralen bevat. De windsels worden rond je lichaam gewikkeld en daaroverheen krijg je een vinylpak aan, zodat de lichaamstemperatuur goed behouden blijft. Vervolgens mag je een uur lang op een ligbed relaxen, zodat de zeeklei diep in de huid kan doordringen. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, worden nu verwijderd door deze warme zeeklei, waardoor je lichaam beter kan functioneren tijdens een afslankproces en je bovendien je huidconditie verbetert.

Hoe lang duurt de UCW-kuur en hoeveel centimeters verlies ik?

We raden een kuur van 3 behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt, hangt af van het antwoord op de volgende vragen:

- Wat is het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken?

- Combineer je de behandeling met een dieet?

- Hoe los zit je huid op bepaalde plaatsen?

- Hoe vast is de reeds gevormde cellulitis?

Voor een advies op maat, nodigen wij je graag uit contact met ons op te nemen. Na het maken van een afspraak, ontvangen we je graag bij Body Control IJsselstein in ons beauty- & well-being center Mooi Onder Eén Dak.