Body Control IJsselstein Geschiedenis Hoe werkt het Wat is het Voor wie Nutrition Kaneelpakkingen Universal Contour Wrap Mooi Onder Een Dak Contact
 

Wat is de Myo Balance?

De Myo Balance is een apparaat ontwikkeld door twee Britse wetenschappelijke autoriteiten op het gebied van medische elektronica. Het is een afslanksysteem, welke eenvoudig een direct signaal naar de spieren stuurt om die aan te zetten tot contractie. Het signaal echter bezorgt geen energie naar de spieren om de spieren hun taak te laten doen. Maar de spieren gebruiken het opgeslagen vet als brandstof. Dit resulteert in het verbranden van vet en het verliezen van centimeters. De afvalstoffen worden opgenomen door de bloedbaan en de lymfebanen van uw lichaam. Het is daarom belangrijk om veel water te drinken, dat het lichaam aanzet tot het verdrijven van de afvalstoffen.

Wat heeft de Myo Balance te bieden?

Myo Balance In plaats van tientallen sit-ups, strek- en tiloefeningen, doet de Myo Balance het werk om de spieren te stimuleren. De voordelen zijn dezelfde als van inspannende oefeningen. Een strakkere buik, dijen, heupen, billen en taille. Kortom het apparaat werkt op de specifieke door u aangegeven probleemgebieden.

17 minuten met het Myo Balance apparaat is vergelijkbaar met 2 à 3 uur fitness.

Verschillende behandelingen voor ieder individu

Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen door het lichaam verwijderd. De Myo Balance helpt u bij gewichtsafname en het verbeteren van de huid. Zo zorgt de Myo Balance ervoor dat uw lichaam weer in evenwicht komt. Ook voor mensen met extreem overgewicht biedt de Myo Balance in combinatie met voedingsadviezen een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

Cellulite

Cellulite begint met een verslechtering van de bloedcirculatie. De voedingsstoffen die bestemd zijn voor de cellen, worden niet meer - zoals voorheen - regelmatig aan- en afgevoerd, maar zij hopen zich op in de zones tussen de vetcellen. De cellen gaan in groepjes "samenklonteren"; dit resulteert in de zogenaamde sinaasappelhuid.

Het apparaat werkt met een speciaal ontwikkelde golf, zodat samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling in staat wordt gesteld het vet te laten verdwijnen.

Spierversterking en spijsvertering

De Myo Balance kan door getrainde sportmensen (dus mannen en vrouwen) gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spierversteviging. Ook voor mensen met een extreem overgewicht (>25kg) biedt de Myo Balance in combinatie met de voedingsadviezen een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

Spierversterking voor reumapatiënten

Ook mensen met welke vorm van reuma dan ook kunnen over het algemeen goed door ons worden geholpen. Onze ervaringen zijn zeer gunstig voor dergelijke patiënten. Mensen voelen zich sterker en ervaren minder pijn.

Sporters

Maar de Myo Balance kan nog meer. Op een lagere frequentie (200 MHz) geeft het apparaat een signaal waarmee spiermassa wordt gekweekt. Ideaal voor sporters om bepaalde spiergroepen te verstevigen of om bepaalde lichaamsgebieden om medische redenen gericht te behandelen.